Autism Awareness Stream

Op 2 april is het Wereld Autisme Dag, een dag speciaal in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat mensen beter begrijpen wat autisme is. Onze ster midlaner Silas heeft autisme en besloot een paar maanden geleden om dat publiek bekend te maken. Sindsdien kreeg hij heel veel support van onze fijne community! Toch weet natuurlijk niet iedereen wat autisme precies is en wat voor invloed het kan hebben op iemand. Daarom gaan wij op Wereld Autisme Dag een livestream doen om bij te dragen aan het bewustzijn rond autisme.

1v1 League-toernooi - duo-stream NVA - Showmatch DYN vs KVM

Samen met de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) hebben we een paar gave ideeën uitgewerkt. Zo zullen we een 1v1 League toernooi organiseren, zal Silas een duoqueue stream doen met iemand met autisme die bij de NVA begeleid wordt en hebben we een showmatch met het Belgische topteam KV Mechelen op het menu staan! Niet alleen zullen we hele leuke events hebben, maar we hebben ook in ieder geval één special guest! Wie dat is wordt komende week op onze socials bekendgemaakt.

Minecraft-server voor kinderen met autisme

Tijdens de livestream gaan we geld inzamelen voor een nieuw project van de NVA: het opzetten en onderhouden van een Minecraft-server speciaal voor kinderen en jongeren met autisme. Een veilige omgeving waar ze echt zichzelf kunnen zijn en met anderen kunnen praten! Hoewel je misschien denkt dat een Minecraft-server regelen net 5 euro kost, komen er nog flink wat andere zaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan instelkosten, moderators inhuren en voorlichtingsmateriaal voor ouders maken. Elke euro helpt om een toffe plek voor kinderen met autisme te laten maken! We zijn nog aan het denken wat voor donation goals we gaan instellen, maar de showmatch tegen KVM kan er een stuk interessanter van worden.

Planning en meer informatie

De precieze planning voor de stream en de mogelijkheid om je in te schrijven voor het 1v1-toernooi worden later gepubliceerd op onze socials. Vergeet ons dus niet te volgen!

Volg Dynasty op - https://twitter.com/dynasty_nl
Volg de NVA op - https://twitter.com/autismeNVA

Autism Awareness Day

Copyright © 2021. Alle rechten gereserveerd door Dynasty