De esports-organisatie die gamers tot professionals maakt

Van speler tot marketeer: de start van een geweldige carrière in esports.

Over Dynasty

Dynasty is een esports-vereniging, wat vergelijkbaar is met een traditionele sportvereniging, gevestigd in Breda. Wij bieden talentvolle gamers de kans om hun talent onder professionele begeleiding te ontwikkelen richting een volwaardige carrière in esports. Dynasty is sinds 2018 actief op het hoogste competitieve niveau in Nederland en focust op de ontwikkeling van de gamer als geheel, zowel op game-vlak als sociaal en op school.

We vinden het belangrijk dat er een gezonde esports branche ontwikkelt wordt, daarom ondersteunen wij niet alleen de spelers, maar ook coaches, marketeers of andere functies die zich bij ons aanmelden als vrijwilligers. Met elkaar kunnen we de industrie verder laten groeien!

Dynasty over ons

Organisatie

Vol passie voor esports zijn dit de dragende krachten op de achtergrond.

Card image cap

Floris Buurman

Eigenaar

Card image cap

Max van Kuipers

Eigenaar

Card image cap

Rik Haring

HR Manager

Ervaringen

We vinden het belangrijk dat iedereen met wie we werken tevreden is. Daarom vragen we geregeld een mening over de samenwerking. Hieronder geven we een paar voorbeelden.

testimonial

Over het esports-landschap hoorde ik veel tegenstrijdigheden en misvattingen. Dynasty is vanaf het begin transparant geweest en heeft proactief meegedacht over marketingstrategieën. Ook de communicatie verliep top. Een fijne club om mee te werken.

Jerry Driessen
Ex-Marketing CoolerMaster
testimonial

Bij Dynasty heeft in 2018 onze zoon Mike (Furuy) Wils als speler in League of Legends een begin gemaakt naar zijn professionele carrière. Door de juiste begeleiding bij Dynasty, is hij enorm gegroeid tot een volwaardig professioneel esporter. Bijzonder veel dank hiervoor.

Robert Wils
Vader van oud-speler
testimonial

Dynasty heeft me laten zien dat het een van de beste plekken in de BeNeLux is om te groeien als speler. Rauw talent wordt hier gewaardeerd en gepolijst.Hielke 'Patryn' Jaarsma
Oud-speler
testimonial

Tijdens de evenementen van Gamen in Balans in de LocHal waren de spelers van Dynasty professioneel, behulpzaam en belangrijkst; de beste spelers in de ruimte!Rikke Schrauwen
Eigenaar Gamen in Balans
testimonial

Bij Dynasty wordt het beste uit spelers gehaald door ze een uitstekende begeleiding te geven, zowel op het gebied van topsport als de privé en school situaties. Dit wordt ook ondersteund door de teams samen te stellen met zowel ervaren spelers als nieuwe spelers.

Patrick 'Yokanio' Bos
Oud-manager

Partners

Samen met deze partners werken we aan het groeien van Dynasty. Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan nu contact op!

Copyright © 2023. Alle rechten gereserveerd door Dynasty