• Word jij het nieuwe TALENT?

    Krijg les van ons op verschillende scholen of wordt lid van onze vereniging!
    Meld je aan
  • Wil je dat wij les komen geven bij jou?

    Leuk voor alle jongeren die affiniteit hebben met gaming.
    Neem contact op
Over onze club

Dynasty de vereniging waar jij je ontwikkelt

Vanuit Dynasty focussen wij ons op groei als mens en doen we dit door middel van gaming.

Sluit je aan bij onze trainingsavonden, wordt beter in je gespeelde game en verbeter tegelijkertijd onder andere je communicatie, analytische, feedback en strategische vaardigheden!

Gamen kan je meer brengen dan je doorhebt

Waarom een esports vereniging?

84% van de jongeren gamet wel eens, dit is op de computer, tablet, console of mobiel. Zoveel jongeren die dezelfde spelletjes leuk vinden en samen delen in hun plezier. Wij omarmen deze hobby en brengen jongeren bij elkaar, zo leren de jongeren over wat gamen allemaal brengt. Waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten om te praten over gaming, iets wat normaal is bij alle sporten, maar vanwege het digitale deel van gaming voor gaming nooit kan. 

Hoeveelheid van de jongeren tot 18 jaar die gamet
Hoeveelheid van de bevolking die gamet
Het aantal ouders dat zelf gamet
Onze trainers

Oud spelers toT aan ervaren coaches

Max van Kuipers

Max van Kuipers

Mental Coach
Floris Buurman

Floris Buurman

Communicatie
Rik Haring

Rik Haring

Trainer
Arthur Craanen

Arthur Craanen

League of Legends
Heb jij een vraag?

Vind hier alle veel gestelde vragen

Je hoeft niet meteen lid te worden om deel uit te maken van onze community. Als je eerst even wilt ervaren wat het is om lid van Dynasty te zijn, meld je dan voor onze discord server. De link is te vinden op onze home page.

Een esports vereniging is in veel opzichten niet veel anders dan een klassieke esports vereniging. Je beoefent met andere leden video games met een competitieve insteek. Je kan je aansluiten bij een van de teams of gewoon voor de gezelligheid een avondje aansluiten.

De meeste activeiten en trainingen vinden online plaats op onze discord server. Door het jaar heen zijn er echter verschillende evenementen, toernooien en bijeenkomsten die “in real life” zijn.

De meeste teams binnen Dynasty die binnen een competitie spelen trainen 3 tot 4 keer per week. Dit is vaak in de avond. Leden van Dynasty die niet in een competitie spelen trainen zo vaak ze willen. Dit verschilt van 1 tot 4 keer per week.

Dynasty is momenteel bezig met het herzien van haar ledenmodel. Mocht je interesse hebben in lidmaatschap, neem dan contact met ons op via ons contact formulier.

Dynasty staat altijd open voor nieuwe spellen. Mocht jouw game er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. 

Momenteel zijn wij actief in League of Legends, Valorant en Rocket League.

Documentaire dynasty bootcamp

Mening over Dynasty

Van een speler

“Dynasty heeft me laten zien dat het een van de beste plekken in de BeNeLux is om te groeien als speler. Rauw talent wordt hier gewaardeerd en gepolijst.”

Hielke 'Patryn' Jaarsma

Semi-Pro Speler Hearthstone speler

MENING OVER DYNASTY

Van een OUDER

“Bij Dynasty heeft in 2018 onze zoon Mike (Furuy) Wils als speler in League of Legends een begin gemaakt naar zijn professionele carriere. Door de juiste begeleiding bij Dynasty, is hij enorm gegroeid tot een volwaardig professioneel esporter. Bijzonder veel dank hiervoor

Robbert Wils

Vader van oud speler en huidig internationaal talent

Scroll to top