Het begon in 2017

Het verhaal van Dynasty

Dynasty is sinds 2017 actief in de esports scene van de Benelux.

Een groep spelers met de ambitie om de lokale scene te domineren zocht naar een passende organisatie, maar kreeg deze niet gevonden. Floris Buurman werd benaderd om te ondersteunen en die besloot een nieuw team te starten: New Dynasty.

Wat begon als een praktische oplossing groeide al snel uit tot een groep mensen met een ambitie en visie op de esports markt; Een organisatie waar vriendschap, professionaliteit en persoonlijke groei voorop staan. Die eerste groep van spelers die op zoek was naar een toegankelijke organisatie bleek niet alleen. New Dynasty groeide snel uit van een team naar een organisatie met teams in meerdere games.

In 2020 was het tijd voor een nieuwe fase en werd de vereniging Dynasty opgericht. Deze vereniging heeft als doelstelling om datgene wat een aantal jaar geleden als oplossing werd gestart, breed uit te dragen. Iedereen die de ambitie heeft om binnen esports te werken als spelers, coach, manager, designer, influencer of iets anders, kan bij Dynasty terecht. Het gaat bij Dynasty niet alleen over de beste willen zijn, het gaat om groeien op jouw eigen manier.

Door de jaren heen heeft Dynasty games als Hearthstone, Rocket League, Counter Strike: Global Offensive, Valorant, Rainbow Six: Siege & League of Legends teams begeleidt. De vereniging staat altijd open voor nieuwe kansen en ideeën, dus schroom niet om ons te contacteren!


Leden gehad
0
Trofeeën gewonnen
0
Verschillende games
0
Prijzengeld gewonnen
0
GEVESTIGD IN BREDA

DYNASTY X BREDA

Met ons kantoor zijn we gevestigd op Bergschot 69, 4817PA Breda in Nederland. Waarom in Breda als we een vereniging actief in de Benelux zijn? Een van de bestuursleden, Max van Kuipers, is een Bredaënaar en heeft de rest van het bestuur overtuigd om meer in Breda te doen. Dit is niet gebleven bij alleen maar het kantoor en daar zijn wij enorm trots op! 

In de afgelopen jaren zijn we steeds actiever geworden in Breda, zo werken we samen met de gemeente. Zijn we onderdeel van Breda Game City, een non-profit organisatie die zich inzet voor het groeien van de game-industrie in Breda en het creëren van een professionele, gezonde en creatieve omgeving, en geven we lessen op scholen in de regio Breda.  

In 2022 organiseerden we onder andere de Breda Esports Conferentie, een plaats waar professionals uit omgeving Breda in contact gebracht werden met professionals vanuit Nederland in de esports industrie.

Ontmoet de impactmakers van Dynasty

Onze staff

Max van Kuipers

Max van Kuipers

Bestuurslid
Peter van Veghel

Peter van Veghel

Bestuurslid
Floris Buurman

Floris Buurman

Bestuurslid
Ryan Mertens

Ryan Mertens

Manager Valorant
Mikolaj Wojak

Mikolaj Wojak

Manager League of Legends
Ryan van Strydonck

Ryan van Strydonck

Coach League of Legends
Arthur Craanen

Arthur Craanen

General Staff
Roberta Buzatu

Roberta Buzatu

Designer
Max Neitzke

Max Neitzke

Social Media ondersteuning
Sterre Pelgrim

Sterre Pelgrim

Social Media ondersteuning
Rik Haring

Rik Haring

GEneral Staff
Jeremy van der Pas

Jeremy van der Pas

Video editor
Kelly Chong

Kelly Chong

Community Manager
Elena Baltaretu

Elena Baltaretu

Community Manager
Scroll to top