Het begon in 2017

Het verhaal van Dynasty

Ondanks dat New Dynasty, later Dynasty, pas voor het eerst iets bekent maakte over de organisatie in 2018 begon het eigenlijk allemaal al in 2017. Niet omdat er een idee was om een esports organisatie te maken, maar omdat vijf spelers een organisatie zochten. Eerst probeerde Floris ze aan een organisatie te koppelen, dat lukte helaas niet en dan is er natuurlijk maar een oplossing, je eigen organisatie starten. Dit bleek een geweldige keuze te zijn, de eerste twee LAN parties, events waar 1000+ gamers bij elkaar gekomen, werd gewonnen in de game League of Legends. 

<TIJDLIJN games toevoegen + prijzen indicatie>

Wel doen we dit allemaal op onze eigen manier, we zijn een team dat gelooft in talent. We geloven erin dat spelers als ze een goede klik hebben met elkaar en lekker in hun fel zitten beter kunnen presteren dan spelers die misschien individueel beter zijn. We maken van de spelers in een team een echt team en garanderen zo het succes. Zijn we altijd succesvol geweest? Nee zeker niet en dat is ook niet realistisch, wat we wel altijd zijn geweest is gericht op het begeleiden en laten doorgroeien van talent. Dynasty is de Ajax van esports in Nederland. 

0
Leden gehad
0
Trofeeën gewonnen
0
Verschillende games
0
Prijzengeld gewonnen
GEVESTIGD IN BREDA

DYNASTY X BREDA

Met ons kantoor zijn we gevestigd op Bergschot 69, 4817PA Breda in Nederland. Waarom in Breda als we een vereniging actief in de Benelux zijn? Een van de bestuursleden, Max van Kuipers, is een Bredaënaar en heeft de rest van het bestuur overtuigd om meer in Breda te doen. Dit is niet gebleven bij alleen maar het kantoor en daar zijn wij enorm trots op! 

In de afgelopen jaren zijn we steeds actiever geworden in Breda, zo werken we samen met de gemeente. Zijn we onderdeel van Breda Game City, een non-profit organisatie die zich inzet voor het groeien van de game-industrie in Breda en het creëren van een professionele, gezonde en creatieve omgeving, en geven we lessen op scholen in de regio Breda.  

In 2022 organiseerden we onder andere de Breda Esports Conferentie, een plaats waar professionals uit omgeving Breda in contact gebracht werden met professionals vanuit Nederland in de esports industrie.

Ontmoet de impactmakers van Dynasty

Onze staff

Max van Kuipers

Max van Kuipers

Bestuurslid
Rik Haring

Rik Haring

Bestuurslid
Floris Buurman

Floris Buurman

Bestuurslid
Peter van Veghel

Peter van Veghel

Hoofd branding
Arthur Craanen

Arthur Craanen

Coach League of Legends
Ryan van Strydonck

Ryan van Strydonck

Coach League of Legends
Ricardo Hoogstad

Ricardo Hoogstad

Manager Rocket League
Roberta Buzatu

Roberta Buzatu

Designer
Max Neitzke

Max Neitzke

Social Media ondersteuning
Sterre Pelgrim

Sterre Pelgrim

Social Media ondersteuning
Engie

Engie

Designer
Jeremy van der Pas

Jeremy van der Pas

Video editor
Kelly Chong

Kelly Chong

Community Manager Breda
Elena

Elena

Community Manager Breda
Scroll to top